18 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

VVC - RKAVIC 3-6 (3-3)

1-2 Edwin van Heek, 2-3 en 3-3 Fred van de Mooren

Gele kaarten: Fred van de Mooren, Mo El Ghazi en Ruud Nederstigt

“RKAVIC hoefde alleen te wachten op onze fouten”, stelde Hajo Hendriks somber vast. “We gaven de doelpunten veel te gemakkelijk weg door kinderlijk verdedigen. Als verzachtende omstandigheid geldt dat we wekelijks noodgedwongen hebben moeten schuiven door afwezigheid van spelers. Positief vond ik vandaag wel dat we na een achterstand veerkracht hebben getoond. Via 0-2 en 1-3 kwamen we voor rust door twee kopballen van Fred van de Mooren op gelijke hoogte. RKAVIC stond op knappen en dat heb ik in de rust nog benadrukt. Na tien minuten in de tweede helft wilden we voetballend uitverdedigen waar de bal gewoon weggetrapt had moeten worden. Daardoor werd het 3-4. We hebben kansen voor de 4-4 gecreëerd maar het werd vijf minuten voor tijd 3-5 en in de slotseconde 3-6. We nemen nu een weekje afstand. We moeten weer willen knokken en iedereen moet om te beginnen zijn directe tegenstander van scoren houden.”