Informatieavond Bylaser over huidveroudering

25 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Fijne lijntjes en rimpels, grove poriën, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, acne- of operatielittekens. Huidontsierend ongemak, waar nu definitief mee kan worden afgerekend. Op 31 oktober organiseert Bylaser, gevestigd aan de Kruisweg 939 C, een informatieavond met uitgebreide uitleg en ruimte voor vragen over de toepassingsmogelijkheden van de nieuwste Fractional Laser tegen huidveroudering.

Kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte en de geconcentreerde energie. De Fractional Laser dringt via het huidvocht diep door in de huid. De buitenste huidlaag blijft volledig intact, want het laserlicht wordt op intensieve, maar milde wijze geïnjecteerd in de huid. Gezond huidweefsel wordt letterlijk geprikkeld om jong collageen aan te maken. Het resultaat is een opgefriste gave huid, die weer stevig en veerkrachtig aanvoelt. Bylaser in Hoofddorp is een gespecialiseerd adres, waar de klant verzekerd is van veilige, correcte behandeling en duidelijke uitleg.

De geavanceerde laserapparatuur is het hoofdonderwerp tijdens de speciale informatieavond. Belangstellenden moeten zich vooraf telefonisch of per mail aanmelden. Indien de avond vol is of men is verhinderd, dan kan ook een vrijblijvende persoonlijke afspraak gemaakt worden via (023) 563 54 28 of info@bylaser.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie