Sporting Martinus -

Pancratius 2-1 (2-1)

2-1 Tim Kersbergen

Gele kaarten: Bas Wesseling, Bas ter Haak, Tim Kersbergen en Samir Bouttar

“Qua spel verdienden we meer dan we hebben gekregen”, luidde de conclusie van Michel Klijnzoon na de krappe nederlaag bij Sporting Martinus. “Na een kwartier stond het al 2-0. In de achtste minuut werd de bal teruggespeeld en met een gevoelvolle kopbal versloeg oud-Pancratiusspeler Roel Smeeing Mike van der Werff. Na een klein kwartiertje kopte Roel Smeeing de bal door op een van de twee spitsen van Sporting Martinus. Die kreeg iets teveel tijd en ruimte om te draaien en hij schoot de 2-0 binnen. Vervolgens kregen we het betere van het spel. Daarbij was een hoofdrol weggelegd voor Raymon Ruijter. In de 32e minuut jaagde hij goed door en bediende Tim Kersbergen voor de 2-1. Voor de rust hebben we nog mogelijkheden gekregen om gelijk te komen, de 2-2 hing in de lucht. Na rust liep Sporting Martinus achteruit, loerend met hun twee snelle spitsen op de counter. Die counters hebben we er goed uitgehaald of Edinho Lith en Bas ter Haak waren hun tegenstanders goed de baas. Met A-junior Tony Schreurs kwam er meer gif in ons spel en hij was met een geplaatst schot dicht bij de 2-2. Ook Noureddine El Haddad leek ongeveer een kwartier voor tijd de 2-2 binnen te lobben maar de bal miste snelheid zodat de keeper hem nog uit zijn doel kon ranselen. Met veel strijd en opportunisme hebben we geprobeerd een punt te redden. In de slotfase ontsnapten we ook een paar keer aan de derde en beslissende treffer van de tegenstander. Al met al kregen wel weer de complimenten maar geen punten.”