1 november 2007 om 00:00 Nieuws

Terrasvogels - DIOS 2-2 (1-0)

1-1 Gaby Meijer, 1-2 Dennis Jansen

Gele kaarten: Olaf Maass, Bas Bergkamp en Niels Griekspoor

“We begonnen eigenlijk nog wel goed”, vond Rick van IJzendoorn. “Al creëerden we niet echt veel gevaarlijke momenten. Wel kregen we veel corners en na ongeveer vijfentwintig minuten leidde een van onze corners tot een counter waaruit Terrasvogels de score opende. Daarna pakten we het niet goed op, er was weer te weinig beleving. Misschien daarvoor ook al, waren we niet doortastend genoeg om echt het verschil te maken. Daarom heb ik Richard van Aarle in laten vallen en in de rust ook Willem Beerendonk. We wonnen nauwelijks een kopduel tegen het centrale duo van Terrasvogels en met Willem moest dat veranderen. Verder viel Bas Bergkamp geblesseerd uit, voor hem kwam Dennis Jansen in het veld. In de 57e minuut kopte Willem Beerendonk een hoge bal door, verlengde Dennis Jansen hem op Gaby Meijer en Gaby scoorde de gelijkmaker. In de 75e minuut kregen we een strafschop mee wegens hands. Dennis Jansen zorgde voor de 1-2 die we niet hebben kunnen vasthouden. Vlak voor tijd kregen we een corner tegen die door twee, drie man werd gemist en zomaar het doel in zeilde. Daarna moest Fred Degenaar zelfs nog een keer de bal van de doellijn halen. Jammer dat we maar een punt hebben en helemaal jammer dat de beleving pas weer echt in het team kwam na de rust en een paar wissels.”