8 november 2007 om 00:00 Nieuws

Schoten - DSOV 2-1 (0-0)

2-1 Bunyamin Güngor

Gele kaart: Erwin Hartgers

“Het wordt een beetje een standaardverhaal”, klonk Stephan Spruijt bijna verontschuldigend. “We konden de eerste helft goed meekomen met Schoten. Rond de twintigste minuut hadden we geluk dat de bal via de binnenkant van de paal over de lijn rolde en vervolgens kon worden weggewerkt. Zelf konden we uit een paar dode spelsituaties voor wat dreiging zorgen met Jeffrey den Butter en Bunyamin Güngor. Vlak voor rust kwam Ricardo Clay er goed door over de zijkant en zijn voorzet kon nog maar net uit de doelmond worden gegleden. Maar vlak voor rust schoot het weer bij Remco Meerstra in zijn rug toen hij een bal wilde voorgeven. Zijn uitvallen was toch weer een flinke mentale knak voor het team. De tweede helft was minder goed. Schoten kwam op voorsprong, volgens mij een buitenspelgoal. Wij hebben een te eerlijke grensrechter, aan de andere kant staan meestal andere exemplaren. Toen ook Erwin Hartgers niet verder kon na een ongelukkige val, moest ik een rechtspoot laten invallen als linksachter. Dat leidde tot een ongelukkig moment en een strafschop tegen. Vlak voor tijd scoorde Bunyamin Güngor 2-1 en ik denk dat, als we nog vijf minuten hadden doorgespeeld, we nog voor de 2-2 hadden kunnen gaan. Van mij mag de winter nu beginnen en heel lang duren. Kan iedereen herstellen bij DSOV.”