Knaalkikkers start zaterdag nieuw carnavalsseizoen

22 november 2007 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Een week nadat de vlag in top gehesen werd op het Raadhuisplein in Hoofddorp, trapt carnavalsvereniging De Knaalkikkers op zaterdag 24 november af voor een geheel nieuw seizoen vol alaaf. Dat doen de feestvierders, van oorsprong afkomstig uit Beinsdorp, in ‘De Rustende Jager’ aan de Venneperweg in Nieuw-Vennep. Speciale gast tijdens deze Night of the Frogs is de boerenblaaskapel De Stropers uit de Zilk. Met de Drive-inn Star Music zorgen ze voor een stevig stuk muziek.

Belangrijkste programma-onderdeel deze avond is het bekendmaken van de nieuwe Prins voor het seizoen 2007-2008.

De feestavond in de Jachtzaal begint overigens al om 20.30 uur. Om precies 11 over 11 wordt de nieuwe Prins gepresenteerd. Die zal de komende maanden weinig tijd hebben om stil te zitten, want De Knaalkikkers hebben dit seizoen een druk bezette agenda.

Zo is er al op zaterdag 8 december een gezamenlijk feest met De Meerbonken uit Hoofddorp. Daarmee gaan ze min of meer op herhaling, want het vlaghijsen op 10 november deden de twee verenigingen ook al samen. Burgemeester Weterings was toen hun speciale gast, want die diende de sleutel van de gemeente symbolisch te overhandigen.

Op 11 januari wordt feest gevierd met de carnavalsvereniging Saksen uit Sassenheim.

Zondag 20 januari treden De Knaalkikkers aan bij De Zevensprong voor een speciaal carnavalsfeest voor mensen met een handicap.

Zaterdag 26 januari is er een groot carnavalsfeest onder de titel Kolder in de Polder. Voor de muzikale omlijsting zorgt de 7-mans formatie “Vanavond niet Schat” (winnaar clash of the coverbands).

In de maand februari wordt het seizoen officieel afgesloten en kan het Prinsenpaar eindelijk uitrusten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie