Haarlemmermeer Darts Open 2008 in De Oude Geit

17 januari 2008 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Club Diversoo (voorheen dancing De Oude Geit) aan de Kruisweg wordt opnieuw omgebouwd tot dartsparadijs. BOOM! EXPERIENCE organiseert namelijk voor de zesde keer het Haarlemmermeer Darts Open voor jongeren van 9 tot en met 14 jaar (5 euro) en de groep 15 jaar en ouder (7,50 euro). De opbrengst, inclusief die van de loterij, is bestemd voor de Stichting Childslife te Haarlem. Inschrijven kan via andre@boomexperience.com o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en categorie. Betalen via 9483528 t.n.v. BOOM! EXPERIENCE te Hoofddorp.

De voorrondes zijn op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari, de finalerondes op zondag 17 februari. Meer informatie bij: André Erkemeij of André Steensma, (06) 42 15 25 45.

Er is tevens een loterij met als hoofdprijs een overnachting (incl. ontbijt) voor 2 personen (incl. een uur bowlen voor 6 personen), beschikbaar gesteld door Hotel Haarlemmerliede/de Zoete Inval. Er zijn tevens vrij(ski)kaarten (incl. materiaal) van SnowWorld te Zoetermeer, vrijkaarten voor Sport-Plaza Het Spectrum te Hoofddorp en een dinercheque (incl. drankjes voor twee personen) van China Fantasy. Meer informatie: www.haarlemmermeerdartsopen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie