Hongaarse zangeres Dancs in Partycenter

13 maart 2008 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Zangeres, popbabe en operettester Annamari Dancs is terug in Nederlanden en treedt zaterdag 15 maart, op de nationale feestdag van Hongarije, op in Partcenter Fokker aan de IJweg te Hoofddorp. De organisatie is in handen van de Hungaria Club Amsterdam, uitgeverij Hongarije Magazine en de Hongaarse Federatie Nederland. Kaarten vooraf telefonisch reserveren behoort niet tot de mogelijkheden. De zaal gaat open om 18 uur, het feestprogramma start om 19 uur. Het concert start om ongeveer 20 uur. Toegangsprijs bedraagt 18 euro.

Annamari Dancs heeft overigens onlangs een nieuwe cd uitgebracht. Op de cd werkt ze samen met tenor Pál Tarján uit Hongarije, gezamenlijk zingen ze Egy a szívem, egy a párom, met liedjes uit de (Hongaarse) Csárdáskirálynõ (Csárdásfürstin), Marica grófnõ (Gräfin Mariza) en andere operettes van Imre Kálmán.

Tijdens haar optreden laat Annamari Dancs haar eerdere werk horen en ook deinst ze niet terug voor een aloude nóta als Akácos út of haar stevigere songs. Ook liedjes als Kell még egy szó en Ha én rózsa volnék behoren tot haar favorieten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie