Ernst van Woerkom opent bloemenzaak in Lijnden

18 september 2008 om 00:00 Nieuws

LIJNDEN - In het bruisend hart van Lijnden, zoals hij het zelf omschrijft, heeft Ernst van Woerkom gisteren zijn nieuwe bloemenzaak geopend. Een voor Lijnden unieke gebeurtenis omdat er in het hele dorp geen winkels zijn.

“Waar ik aan begonnen ben? Ja dat vraagt iedereen. Maar voor mij is het geen gok”, zegt Ernst die vijftien jaar geleden een bloemenwinkel aan huis begon en later een echte bloemenzaak in gebruik nam. “Maar die ruimte werd te klein. En nu dan een winkel op hetzelfde adres die groter, ruimer en eigentijdser is. Ik heb een grote en trouwe klantenkring in de hele regio en vanwege de persoonlijke aandacht, de uitstekende kwaliteit en het fraaie bloemwerk rijden mensen graag een stukje om. Vroeger was het hier hét winkelcentrum van Lijnden. Het is nog steeds een gouden stek. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Mensen stappen uit, kopen een bloemetje en zijn zo weer weg.”

In het buitenland is Ernst van Woerkom actief met het decoreren van vaktentoonstellingen en het geven van demonstraties.

De winkel aan de Schipholweg 647 is geopend donderdagmiddag, vrijdags en zaterdags. Bereikbaar onder (023) 555 16 22.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie