Hoofddorp scoort volop zelfvertrouwen

19 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Zaterdagvoetbal

Hoofddorp - Velsen 7-1 (2-0)

1-0 Gert-Jan van Huijstee, 2-0 en 3-1 Joël Bonsu, 4-1 Niels de Kruif, 5-1 Gert-Jan van

Huijstee, 6-1 Remco Regoor, 7-1 Abdelah Ahrouch

Gele kaart: Abdelah Ahrouch

“We hebben een goede wedstrijd gespeeld, eindelijk konden we weer voetballen,” verzuchtte Tafilj Markovic. “De voorbereiding was goed en we begonnen redelijk aan de wedstrijd. Vanuit de positie met goede omschakeling en aansluiting. Na een kwartier spelen lieten we ons een beetje inzakken. Vincent Koolbergen onderschepte de bal, speelde Gert-Jan van Huijstee aan en die scoorde 1-0. Vervolgens kregen we drie, vier kansen op een tweede doelpunt maar het duurde tot de 35e minuut voordat we 2-0 scoorden. John Brouwer speelde Joël Bonsu aan in de ruimte, Joël controleerde de bal uitstekend en scoorde. Voor rust hebben we niets weggegeven. In de kleedkamer heb ik gezegd dat we gewoon zo door moesten blijven spelen. Eerlijk gezegd begonnen we de tweede helft een beetje rommelig. Uit het niets scoorde Velsen 2-1. We lieten ons weer een beetje inzakken en de 3-1 van Joël leek heel veel op de 2-0. Ons spel was na de 3-1 weer heel goed, alles klopte. Niels de Kruif scoorde uit een strafschop 4-1 na een overtreding op Mo Aissati. Het tweede doelpunt van Gert-Jan van Huijstee zie je eigenlijk alleen op Eurosport wanneer ze de mooiste doelpunten laten zien. Met een lob van meer dan twintig meter scoorde hij 5-1. Op zijn aangeven scoorden Remco Regoor en Abdelah Ahrouch ook nog 6-1 en 7-1. Gert-Jan van Huijstee en Mouanim Ghazi waren vandaag onze uitblinkers. Gert-Jan heeft heel hard getraind en op deze manier is hij echt een toegevoegde waarde.”