t Zaterdagvoetbal

UNO - Diemen 3-4 (0-2)

1-3 Cyrille Kwint, 2-3 Martijn Mekawi. 3-4 Ibou Kébé

Gele kaart: Tim Warmerdam

“Ja we hebben de tweede helft gewonnen, maar daar kan ik niets mee,” wilde Joop Lamers zich niet rijk rekenen. “We hadden het betere van het spel maar Diemen kwam op 0-1 door een vrije trap die half op de voet kwam bij Bas Klijn. De bal zeilde in eigen doel. Laatste man Jos Schaafsma ontbrak wegens vakantie, op zijn plek speelde Sebastiaan van Dijk. Sebastiaan speelde goed maar hij ging een keer gruwelijk in de fout toen hij de spits van Diemen probeerde uit te spelen op een plek waar je dat nóóit mag doen. Dat was 0-2. Diemen is voor rust nauwelijks bij onze goal geweest maar ze scoorden wel twee keer. Wij hebben een aantal kansen gecreëerd waaruit we minimaal één keer hadden moeten scoren. Diemen kwam na rust op 0-3, opnieuw uit een spelhervatting. Na een overtreding op Michael Brugel scoorde Cyrille Kwint vanaf de stip 1-3 en Martijn Mekawi maakte er twintig minuten voor tijd 2-3 van. Op dat moment was alles weer mogelijk. Cyrille Kwint kopte twee keer net over, een inzet van invaller Ibou Kébé miste het doel op een haar. In de 85e minuut kreeg Diemen een vrije trap. Omdat niemand voor de bal ging staan, werd hij snel genomen en zo kon Diemen eenvoudig 2-4 scoren. Vlak daarna viel de bal voor de voeten bij Ibou Kébé die 3-4 scoorde. We hebben nog alles uit de kast gehaald maar de 4-4 zat er helaas niet meer in. Ik heb een rotgevoel over deze nederlaag omdat Diemen niet één mooi doelpunt heeft gescoord. Drie spelhervattingen en een blunder. Wij scoren drie keer en staan met lege handen, dat is heel zuur.”