Cabaretklucht van Onno Innemee

26 februari 2009 om 00:00 Nieuws

Onno Innemee heeft zijn beste vrienden en familie uitgenodigd in een landhuis ergens in Limburg. Hij vermoedt dat één van hen hem wil vermoorden. Maar wie en waarom?

HOOFDDORP - Onno Innemee introduceert een nieuw genre in de theaterwereld: de cabaretklucht. “Cabaretier Onno Innemee is niet alleen de bedenker van deze nieuwe toneelvorm, maar is de enige acteur die zich ermee bezighoudt”, aldus het Algemeen Dagblad. De voorstelling ‘Wie heeft Onno Innemee vermoord?’ zou eigenlijk twee dagen te zien zijn in Het Oude Raadhuis, maar is verplaatst naar De Meerse op Locatie. De voorstelling is daar te zien op maandag 9 maart om 20.30 uur.

Ze hebben allemaal een motief. De gasten komen één voor één binnen en krijgen allemaal een eigen kamer. De relaties tussen de gasten zijn gecompliceerd, in de sfeer van oude liefdes en verloren familie. In de loop van de avond vindt er een moord plaats. Wie is er schuldig? Het Algemeen Dagblad over de voorstelling: “Het feit dat Innemee de enige acteur is, maakt van de voorstelling één grote verkleed- en verdwijnpartij. Innemee speelt zijn typetjes heerlijk over de top en slaagt er wonder boven wonder ook nog in om als cabaretier overeind te blijven. ‘Wie heeft Onno Innemee vermoord?’ is een heerlijk avondje uit, waar je als toeschouwer smakelijk om moet lachen.”

Vorig seizoen trad Onno Innemee, samen met Mike Boddé en Kees Torn, op voor een enthousiast publiek in De Meerse met C3. Nu staat hij dus in De Meerse op Locatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie