t Zaterdagvoetbal

EDO - Overbos 2-1 (0-1)

0-1 René Veerman

Gele kaart: René Veerman

“Weer EDO hè?” klonk de verbazing door bij Marc Schols. “Trieste zaak, er valt eigenlijk niet zo heel veel over te zeggen. We hebben vandaag veel kansen gemist. We begonnen goed en we hadden de hele eerste helft een veldoverwicht. Vlak voor rust scoorde René Veerman met een lob 0-1. Een doelpunt van Maarten Wels werd afgekeurd. Terwijl een verdediger zijn eigen doelman omver liep, kreeg Maarten de vrije trap tegen. Na rust wilde ik dat er vroeger druk werd gezet om de lange bal eruit te halen bij EDO. Dat lukte niet erg, mede doordat een aantal spelers minder scherp waren dan mij lief was. Maarten Wels raakte na een uur spelen geblesseerd aan zijn knie, het is afwachten hoe ernstig het is. Carlo Hopman ging in de spits spelen, we creëerden zeker vier, vijf kansen op 0-2. Een keer werd de bal met de hand uit het doel gehaald. Carlo Hopman schoot een goede kans tegen de keeper, ook René Veerman, Richard Proudley en Dennis Govers kregen hun kansen. In de 80e minuut werd het 1-1 na verkeerde timing bij ons achterin. De 1-2 van Jordy Smit werd wegens buitenspel afgekeurd, de bal werd door Jorn Rakers voorgezet en zelfs EDO gaf toe dat het een doelpunt was. Tot overmaat van ramp ging in de slotminuut een schot via de binnenkant van de paal achter Marco Brouwer: 2-1. Iedereen is enorm teleurgesteld.”