Zaterdagvoetbal

RKAVIC - Overbos 1-2 (0-2)

0-1 en 0-2 Dennis Govers

Géén kaarten

“Nog één wedstrijd alles geven, winnen we die dan is dit een heel mooi seizoen,” blikte Marc Schols hoopvol vooruit. “Vandaag hebben we verdiend gewonnen maar het had ook nog heel vervelend kunnen aflopen. Net als tegen SCW verzuimden we meer afstand te nemen van de tegenstander. In plaats van 0-8 of 0-9 bleven we steken op 0-2. Het eerste kwartier was aftasten zonder kansen. In de zeventiende minuut stuurde René Veerman Michiel Tollenaar op de keeper af. Michiel zag daarbij de meegelopen Jorn Rakers over het hoofd en schoot helaas tegen de doelman aan. In de 26e minuut schoot René Veerman net over, in de 35e minuut was het raak. Een verre uittrap van Marco Brouwer werd niet goed verwerkt door RKAVIC en Dennis Govers kon profiteren: 0-1. Kansen voor René Veerman en Carlos Hopman leverden niets op maar vlak voor rust scoorde Dennis Govers alsnog 0-2. In de 53e minuut raakte René Veerman de lat en in de 61e minuut werd een inzet van Dennis Govers van de doellijn gehaald. Daarna was er een periode van een minuut of tien waarin weinig gebeurde. Ik stond net op het punt twee aanvallers te wisselen voor twee aanvallers toen in de 75e minuut een schot van twintig meter in de lange hoek achter Marco Brouwer verdween: 1-2. Dus heb ik een extra middenvelder in het veld gebracht. RKAVIC ging een op een spelen, wij kregen twee goede kansen op 1-3. Richard Proudley en Dennis Govers scoorden niet en dus werd het toch nog even spannend bij twee afstandschoten van RKAVIC. We hebben een bijna volledig fitte selectie, we staan er dus goed voor.”