Vijfhuizense senioren gaan vrijwillig de boot in

4 juni 2009 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Tijdens de komende feestweek gaan de Vijfhuizense senioren de boot in. Letterlijk wel te verstaan. Wie mee wil moet zich snel aanmonsteren.

Vijfhuizen gaat in september voor de dertigste keer de jaarlijkse magische feestweek beleven. Vanwege dit jubileum staat een aantal extra evenementen op de kalender. Een daarvan is de dag voor de senioren die dit keer wel héél anders gevierd gaat worden dan andere jaren. Nu eens geen feestdag aan de wal, maar een op het water.

De dag begint met koffie met gebak in restaurant De Ouwe Meerpaal waarna een luxe rondvaartboot de deelnemers aan boord neemt voor een vaartocht vol verrassingen. Naar verwachting is het schip in Vijfhuizen terug rond half vier. De boot is berekend op rolstoelers.

Wie een bijzondere verjaardag te vieren heeft trakteert op een bijzondere manier en daarom ook is de boottocht geheel gratis. Een aantal sponsors heeft dit mogelijk gemaakt. Uitsluitend inwoners van Vijfhuizen van 60 jaar en ouder kunnen zich aanmelden. In verband met reserveren van de boot kan aanmonsteren tot en met zondag 14 juni.

Voor informatie en aanmelden: (023) 558 10 37 of via email: linda.boon@quicknet.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie