HAP gaat vanaf zaterdag met caravan langs dorpen

11 juni 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Onder de naam ‘Op de Koffie bij de HAP’ begint de lokale politieke partij HAP komende zaterdag 13 juni in Rijsenhout met een tour langs de Haarlemmermeerse dorpen en kernen. De partij wil nog meer in contact komen met inwoners en bedrijven. Hiervoor is een ‘Fractiekamer op Locatie’ aangeschaft, een volledig uitgeruste caravan, waarin inwoners kunnen worden ontvangen.

Fractievoorzitter Marjolein Steffens-van de Water legt uit waarom is gekozen voor een tour door de polder. “Als je als politieke partij je werkt goed wilt doen, is het noodzakelijk om het contact met individuele inwoners, met dorps- en wijkraden en met de diverse verenigingen goed te onderhouden. Zij weten immers het best welke problemen er in hun omgeving spelen, maar meestal ook welke oplossingen er nodig zijn. De HAP probeert daarom op alle mogelijke manieren het contact met de samenleving te vergroten en te versterken.”

De aftrap van ‘Op de Koffie bij de HAP’ is zaterdag tijdens de feestweek in Rijsenhout. De ‘Fractiekamer op Locatie’ staat opgesteld op het feestterrein aan het Konnetlaantje. Vanaf 12 uur kunnen inwoners er terecht. De fractieleden Marjolein Steffens, Tim van Essen, Ron Heimerikx, Abdul Salhi en Peter van Groenigen zijn op wisselende tijden aanwezig.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie