Openluchtdienst ‘De Ark in het Park’ tijdens zomerfeest

18 juni 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Als onderdeel van het Zomerfeest-weekend van 20 en 21 juni in Hoofddorp-Overbos organiseren Wijkraad Overbos en oecumenische kerkgemeenschap De Ark een feestelijk openluchtdienst in Wijkpark Overbos op zondag 21 juni en begint om 10.30 uur.

De dienst kreeg als titel mee ‘Drie jassen’. Wie het park inloopt, ziet een grote jas hangen, bestaande uit stukken van drie jassen van bekende personen en verhalen. In de dienst wordt duidelijk welke drie personen en verhalen erbij horen.

Eén jas is een veelkleurige mantel, ‘a multicolored coat’, die ook in een populaire musical voorkomt. Predikant is Arkdominee Rien Wattel.

Muzikale medewerking verleent Interkerkelijk Koor Caritas uit Aalsmeer. Caritas heeft vijftig leden en is in 1981 opgericht. Hun muziek kenmerkt zich door sterk afwisselende genres: up-tempo gospelnummers, eigentijdse kerkmuziek, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Wijkpark Overbos ligt tegenover winkelcentrum ’t Paradijs en is ook te bereiken via Elspeterbos. Het is de bedoeling dat de bezoekers zelf een tuin- of strandstoel of kleed meenemen en koffie voor na de dienst. Bij slecht weer vindt de dienst plaats in Oecumenisch kerkcentrum De Ark, Muiderbos 36. Zie tevens www.deark.nu.

Op zaterdag is er in het Wijkpark een grote braderie met de hele dag door allerlei demonstraties.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie