Inschrijving Feestweek Vijfhuizen van start gegaan

13 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - De inschrijving voor de strijd om de Super Cups en de Jeugdbokalen van de jubileum-editie van Feestweek Vijfhuizen is geopend. Inschrijven is uitsluitend mogelijk via de website www.feestweekvijfhuizen.nl. Het formulier op de site volledig invullen, printen en inleveren bij Frank Keek, Kromme Spieringweg 424 A. Inleveren kan op alle werkdagen tussen 19.30 en 20.30 uur. Deze procedure geldt ook voor de inschrijving voor de Magic Mystery Polderloop die op zaterdag 5 september wordt gehouden. Het onderdeel touwtrekken wordt dit jaar anders georganiseerd. In verband daarmee is het van het grootste belang dat het formulier uiterlijk wordt ingeleverd op het tijdstip zoals vermeld op de site.

Binnenkort wordt huis aan huis het programmaboekje bezorgd. Daarin staan vele wetenswaardigheden over de dertigste feestweek. Inclusief het inschrijfformulier voor de playbackwedstrijd voor de jeugd en het spuitvoetbal.

Feestweek Vijfhuizen wordt gehouden van 5 tot en met 12 september. Het thema is: 30 jaar Magie. De spellenbouwers maken momenteel overuren om met een zo magisch mogelijk spel de deelnemers punten te laten verdienen voor de felbegeerde bokalen.

Alle informatie over het komende dorpsfeest is te vinden op www.feestweekvijfhuizen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie