HealthCity gaat sportgedrag inwoners onderzoeken

29 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Het onderzoek “Hoe Fit is de regio Haarlemmermeer” zoekt 250 personen, die in vier weken tijd hun gezondheid willen verbeteren. Het maakt niet uit of de personen getraind of ongetraind zijn, dik of dun, jong of oud. Het programma wordt afgestemd op de persoonlijke situatie. Voor een bedrag van 35 euro ontvangen deelnemers een gratis handdoek en bidon, begintest, persoonlijk trainingsschema, persoonlijke begeleiding en afsluitende test. Daarnaast mogen deelnemers alle groepsworkouts volgen zoals BodyPump, Zumba, Spinning en gebruik maken van alle faciliteiten zoals sauna, stoombad, zonnebank en koffie, thee en fris.

HOOFDDORP - HealthCity (HC) start 2 november met een onderzoek naar het sportgedrag van de inwoners van Haarlemmermeer. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven op één van de vijf HealthCity clubs. Doel van het onderzoek is om het fitnessprogramma nog beter af te stemmen op de behoeften van sporters.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die regelmatig sporten meer energie hebben, zich fitter voelen, beter in hun vel zitten en zijn stressbestendiger. Zeker mensen met een druk bestaan, hebben baat bij regelmatig sporten. HealthCity wil met dit onderzoek aantonen dat regelmatig sporten leidt tot verbetering van gezondheid en welzijn. Daarnaast zal HealthCity nog beter in staat zijn om te voldoen aan de wensen van mensen. Voor meer informatie www.healthcity.nl of neem contact op met één van de deelnemende clubs.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie