Nieuw bungalowpark bij strand en duinen bijzonder populair

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

Het meest opvallende zijn misschien wel de schuine oranje pannendaken en de in baksteen uitgevoerde schoorstenen. Dit project is uniek in Nederland en de vakantiegangers kunnen zich, onder de Nederlandse zon, wanen in Mediterrane sferen.

Dunimar: buitenlands recreëren in eigen land NOORDWIJKERHOUT - Net achter de duinen tussen de bollenvelden en dicht bij zee ligt het vakantiepark Dunimar. De vakantiebungalows hebben een bijzondere architectonische stijl. Door de karakteristieke vorm van het dak en materialen van de huisjes heeft het veel weg van de Middellandse Zee architectuur.

Uit onderzoek blijkt dat dit jaar 3,9 miljoen Nederlanders in eigen land hun vertier zullen zoeken. Met name bungalowparken hebben profijt van de stijgende interesse voor het eigen land. Met de huidige economisch mindere tijden is het natuurlijk niet vreemd dat veel mensen kiezen voor Nederland als vakantieland. De kust van Nederland heeft ook veel te bieden voor een fijne vakantie. Zo ligt Dunimar in en fraaie omgeving, namelijk een buitengewoon mooi natuurgebied. De nabijheid van steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam maakt dat het park ook in alle seizoenen interessant is. Het beheer en de verhuur van de bungalows is uitbesteed aan Landal GreenParks. Deze organisatie heeft de afgelopen week voor toeristen en recreanten de deuren geopend. Over de belangstelling viel niet te klagen. Het gebied is enorm in trek bij zowel Nederlandse, Duitse als Belgische gasten.

Er is nog een klein aantal bungalows te koop op het park. Beleggen in stenen is al vele jaren beter dan sparen bij een bank, aldus de initiatiefnemers. Een investering in vastgoed is meestal ook niet voor korte tijd, maar voor minstens tien jaar. Daarom hoeven investeerders zich geen zorgen hoeven te maken over de waarde van hun vastgoed. Daar komt bij dat het minimale aanbod van parken op dit niveau langs de Noordzeekust, de locatie met al zijn natuurlijke elementen en centrale ligging ervoor zorgen dat Dunimar een aantrekkelijke investering is. Of, zoals de initiatiefnemers zeggen: “Het is zonder enige twijfel een gezonde, betrouwbare en solide belegging.” Voor meer informatie: (0252) 34 17 04.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie