Hoofddorpse Courant helpt MeerRadio/MeerTelevisie aan nieuwe nominatie

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De lokale omroep van het jaar 2009, MeerRadio & MeerTelevisie uit Haarlemmermeer, is opnieuw genomineerd voor de titel in 2010. Ook is er een programma genomineerd in de categorie Crossmediaal: het Grote Verkiezingsdebat dat de omroep in samenwerking met de Hoofddorpse Courant heeft georganiseerd.

De Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) is initiatiefnemer van de Lokale Omroep Awards. Met het uitreiken van deze Awards wil de OLON de hoge kwaliteit van lokale omroepprogramma’s verder bevorderen en de lokale omroepsector beter profileren. De vier genomineerden in de categorie Crossmediaal zijn Amsterdam (AT5/Salto): Uitslagenavond Gemeenteraadsverkiezingen 2010; Enschede (TV Enschede FM): Twitterdebat Enschede; Groningen (OOG): www.groningenkiest.nl en Haarlemmermeer (MeerRadio & MeerTelevisie): Het Grote Verkiezingsdebat.

Een volledig overzicht van alle genomineerden staat op www.olon.nl. Op woensdag 2 juni worden de Awards uitgereikt bij ‘Beeld en Geluid’ in Hilversum. De jury van de Lokale Omroep Awards 2010 wordt voorgezeten door Marieke de Vries (NOS). MeerRadio is te ontvangen in de ether op 106.6 FM en op de kabel via 89.0 FM. Op MeerTelevisie zijn de uitzendingen te volgen op kanaal S12++/240MHz. Zie tevens www.meerradio.nl en www.meertelevisie.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie