Regionale voetbaltoppers in actie op complex DSOV

17 juni 2010 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Komend weekeinde wordt op het complex van DSOV aan de Zijdewinde het derde Haarlem Tigers voetbaltoernooi gehouden. SV Overbos uit Hoofddorp, tot op het bot gemotiveerd, verdedigt de vorig jaar gewonnen wisselbeker.

Voor de aftrap van het toernooi komen bekende sporthelden naar Vijfhuizen. Zaterdag 19 juni om 10.30 uur brengen de Haarlemse Ruud Wielart en voetbalgek John van den Heuvel de bal gezamenlijk aan het rollen. Zondag 20 juni om 11 uur verricht oud-international Ruud Geels de aftrap.

Naast een flink aantal liefhebbers komt ook een behoorlijk stel regionale toppers in actie. Onder hen Jos Jansen (Katwijk/Topklasse), Robin de Ridder (speler van het jaar HFC EDO) en Jordy Groot (ex-DSOV en nu SJC Noordwijk). Ook een aantal spelers uit de hoofdmacht van het onlangs gepromoveerde DSOV vertoont hun kunsten.

Aan het toernooi doen zeven regionale teams mee. Op zaterdag wordt tot maximaal 13.30 uur gespeeld zodat niemand de wedstrijd van Nederland tegen Japan hoeft te missen. De finale van ‘een attractief stukje voetbal’, zoals de organisatoren voorspellen, vindt plaats op 20 juni om 14.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie