Lexpoint doet tijdelijk vakantiebudget cadeau bij aankoop merkoccasion

22 juli 2010 om 00:00 Nieuws

Dit betekent een voordeel van enkele honderden euro’s. Bijkomend voordeel is dat de aangeboden Audi’s en Volkswagen binnen een week afleverklaar zijn dus nog gebruikt kunnen worden voor het vakantievervoer. Deze tijdelijke actie is van toepassing op circa zestig streng geselecteerde occasions, waarvan de modellen vanaf juli 2004 ook nog eens beschikken over een jaar A-Selectie of Voorkeurselectie merkgarantie van de dealer. Het zijn dure maanden en met de vakantie voor de deur speelt Lexpoint in Hoofddorp daar passend op in. Tijdelijk doet men de rijklaarkosten (garantiebeurt, nieuwe APK, poetsen, volle tank etc.) cadeau. Peter Teske is samen met Jaap Hollenberg bij Lexpoint verantwoordelijk voor de gebruikte auto’s van de huismerken Audi en Volkswagen. “Op de eerste etage van het Lexpoint-pand aan de Jacobus Spijkerdreef hebben wij een ruime sortering aan gebruikte Volkswagenmodellen (vanaf 6.900 euro) staan, terwijl de Audi’s (vanaf 11.900 euro) een eigen showroom aan de andere kant van het pand op de begane grond hebben. De vakantie-aanbieding die wij nu doen heeft betrekking op de meest populaire Audi modellen, waaronder de A3, A4, A5 en A6. Er zit zelfs een hele mooie cabriolet bij. Bij Volkswagen loopt de keus van de zuinige en compacte Fox, de Polo (ook het nieuwste model! –red), Golf, Golf Variant en diverse Passats. Daarnaast is er sprake van meerdere demonstratiemodellen met interessante kilometerstanden, royale uitrustingen en vaak een langere garantie. Binnen het aanbod is niet alleen sprake van diverse modellen, maar ook van hatchbacks en stationwagens, diverse uitvoeringen (altijd een airco) sommige beschikken over een automatische versnellingsbak en verder gaat het zowel om benzine- als dieselmotoren. Meerdere auto’s hebben zelfs een trekhaak en kunnen dus gelijk ingezet worden voor de vakantie met een caravan of boottrailer. Uiteraard hebben wij ons aanbod actueel op onze website staan. Daarnaast kunnen kopers hun huidige auto’s inruilen en verder kennen wij momenteel interessante verzekerings- en financieringsopties.”

HOOFDDORP - Lexpoint, de officiële Audi- en Volkswagendealer in Hoofddorp, levert tot eind juli tientallen merkoccasions af, zonder daarbij de gebruikelijke rijklaarkosten te rekenen.

“Nogmaals - we zorgen dus tijdelijk voor een welkome aanvulling op het vakantiebudget door de rijklaarmaakkosten niet te rekenen. Wie belangstelling heeft, doet er goed aan om snel langs te gaan, want de actie is tijdelijk en het aanbod is beperkt tot zo’n zestig auto’s.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie