PvdA trapt 2 februari af voor provinciale verkiezingen

20 januari 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De afdeling Haarlemmermeer van de Partij van de Arbeid houdt woensdag 2 februari in hotel de Beurs in Hoofddorp een startbijeenkomst voor de campagne van de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Gohdar Massom uit Nieuw-Vennep, achtste op de PvdA-kandidatenlijst, is natuurlijk bij die aftrap aanwezig.

Massom heeft in zijn afgelopen periode als Statenlid in Noord-Holland veel aandacht besteed aan de doorstroming en sociale veiligheid van de Zuidtangent. Ook pakte hij de verkeersveiligheid op de Kruisweg (N201) en Driemerenweg (N205) aan. Bovendien heeft de Venneper steeds gepleit voor meer stoptreinen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Daarnaast is Diederik Samson, prominent Tweede Kamerlid met de portefeuille energie en klimaat, aanwezig om een ongetwijfeld vlammend begin aan de campagne te geven. De PvdA wil in de campagne benadrukken dat Nederland aan een duurzame toekomst werkt, waarbij de lasten eerlijker worden verdeeld dan het huidige kabinet-Rutte wil. De aanvang is hotel de Beurs is 20 uur, maar de zaal is vanaf 19.30 uur open. Meer informatie is te vinden op de site www.haarlemmermeer.pvda.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie