Officiële start doortrekken Spoorlaan richting Lireweg

27 januari 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Wethouder Michel Bezuijen geeft donderdag 3 februari het officiële startsein voor het doortrekken van de Spoorlaan. Daarbij gaat het om de al lang geplande weg vanaf station Nieuw-Vennep naar de Lireweg op bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid. De door te trekken weg gaat onder andere over het terrein van het voormalig zwembad. Het zwembad ‘De Meerval’ is enkele jaren geleden al gesloopt.

De wethouder geeft het beginsein voor het doortrekken van de Spoorlaan door met een graafmachine een doek te verwijderen van een bouwbord dat tijdelijk vlakbij het clubhuis van de Vennep Flyers (honk-, soft- en peanutbal) aan de Oosterdreef staat.

Het doortrekken van de Spoorlaan is gunstig voor de verkeerssituatie in Nieuw-Vennep. De bewoners van de Oosterdreef krijgen minder verkeer ‘voor de deur’ en de bedrijven worden er beter bereikbaar door. “Kortom”, aldus de wethouder, “dit is een ingreep die volledig past in het Deltaplan Bereikbaarheid. Met een doorgetrokken Spoorlaan is de ring compleet: Spoorlaan - N207 - N205 - Noordelijke Randweg.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie