Win kaarten voor nieuwe familieshow Ernst en Bobbie

27 januari 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Dit voorjaar toeren de populaire Ernst en Bobbie weer door Nederland om in twaalf steden op te treden met hun nieuwe familieshow Ernst en Bobbie: Paniek op het Politiebureau. Zondag 27 februari treden ze op in SportPlaza Het Spectrum. De Hoofddorp Courant mag 20 kaarten ter beschikking stellen.

‘Paniek op het Politiebureau’ in Sportplaza Het Spectrum

In de Ernst en Bobbie Show staat de opening van het geheel verbouwde politiebureau centraal. En niemand minder dan de koningin komt de opening verrichten. Tot zover gaat alles goed, maar dan vinden Ernst en Bobbie op de pas verbouwde zolder een kluis.

Wat zit er in die kluis? En waardoor komen die twee soepkippen na het vinden van de kluis zó in de problemen? Gelukkig weten Ernst en Bobbie het probleem op hun geheel eigen wijze weer op te lossen.

Zoals verwacht mag worden maken Ernst en Bobbie er weer een spannend en grappig geheel van en kan iedereen uit volle borst meezingen met de gezellige liedjes van de twee kindervrienden.

De optredens zijn vooral bestemd voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Kinderen onder de 1 jaar hebben gratis entree. Er zijn twee shows op zondag 27 februari: om 10.30 uur en om 14 uur. De zaal is open vanaf een half voor aanvang. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de lokale verkooppunten en indien nog voorradig aan de zaal .

Maar de Hoofddorpse Courant mag er ook 20 gratis beschikbaar stellen. Kans maken op zo'n kaart is eenvoudig. Geef antwoord op de vraag: "Wat is echt een Ernst en Bobbie woord? Is dat soeplepel, of is dat soepkom of is dat soepkip."

Stuur je antwoord in een mailtje naar hcredactie@bdu.nl. Vergeet niet je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer te vermelden en uiteraard het goede antwoord. De actie loopt t/m 7 februari. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De winnaars mogen zelf kiezen of ze naar de vroege of de late voorstelling gaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie