PVV-lijsttrekker Brinkman bij politiek café van Forza!

17 februari 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De lijsttrekker van de PVV bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Noord-Holland, Hero Brinkman, is komende vrijdagavond 18 februari aanwezig bij een politiek café van Forza! Haarlemmermeer. De bijeenkomst is in hotel-restaurant De Beurs in Hoofddorp en begint om 20 uur.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk, maar belangstellenden dienen zich wel van tevoren aan te melden. Dat kan door een mailtje te sturen naar paul.meijer@forzanederland.nl. Hero Brinkman is behalve lijsttrekker voor de provinciale verkiezingen ook Tweede-Kamerlid voor de PVV. Hij deed in de afgelopen periode al van zich spreken door te pleiten voor een hoofddoekjesverbod in het Provinciehuis én het openbaar vervoer.

Het politiek café van Forza! heeft jongerenoverlast als thema. Brinkman gaat over dat onderwerp in discussie met oud-Tweede-Kamerlid Mei Li Vos van de PvdA, fractievoorzitter Marjolein Steffens van de lokale HAP en fractievoorzitter Paul Meijer van Forza!. De politici gaan niet alleen met elkaar in debat, maar ook met de zaal. De discussie staat onder leiding van Cees Grimbergen, oud-presentator van Rondom Tien.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie