Tweede soloprogramma van de jonge cabaretier Roel Meijvis

4 maart 2011 om 00:00 Cultuur

Ook werd hij door het NOS jeugdjournaal Jaaroverzicht gevraagd zijn eerste Oudejaarsconference te schrijven. Met zijn 13 jaar was hij de jongste cabaretier ooit in de Nederlandse geschiedenis, die solo het theater in ging. Vorig seizoen was hij al in Het Oude Raadhuis te zien met zijn soloprogramma ‘Voor de grap’ en nu komt hij terug met zijn tweede soloprogramma ‘Rock -‘n- Roell’. Roel Meijvis staat op zaterdag 12 maart om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

HOOFDDORP - Het jonge talent Roel Meijvis won op zijn 13e, tijdens Guido Weijers’ zoektocht naar cabaretiers, de ‘BN de Stem cultuurprijs’ en was al snel overal in de media te volgen; zo was hij te gast in Giel Beelen’s ochtendshow, bij ‘Javier Guzman presenteert..’ en in ‘de flat van Ali B’.

Sex, drugs and rock-’n-roll! Heb je het of krijg je het, leer je het in de schoolbanken of juist door er uit te blijven? Cabaretier Roel Meijvis geeft in zijn tweede soloprogramma ‘Rock -’n- Roell’ zijn gepeperde visie hierop. Is de rockmuziek van nu nog wel ruig? Zijn de chickies van toen de groupies van nu en wat staat er naast drop en spa in de kleedkamer? Be there and you know it.

Let op !! Roel is minderjarig en kan maar enkele keren per jaar spelen!! Wil je weten hoe Rock-’n-Roell jij bent? Mis Roel dan niet.

“Hij heeft de lach aan zijn kont hangen!” (BN de Stem).

Kaarten voor Roel Meijvis zijn verkrijgbaar via de kassa van Schouwburg De Meerse, (023) 556 37 07, of via www.demeerse.com.

Lezersactie

De lezers van De Hoofddorpse Courant hebben een unieke kans om vrijkaarten voor Roel Meijvis te winnen! Wie een bijzondere one-liner verzint over het volgende onderwerp maakt kans op twee vrijkaarten:

Koffiekopje verjaagt overvallers

‘...De overvallers eisten geld uit de kassa van het etablissement, maar een 49-jarige medewerkster weigerde resoluut mee te werken. Ze gooide het kopje naar de overvallers, die ogenblikkelijk zonder buit op de vlucht sloegen.’ Bron: ANP.

De beste one-liner wordt door Roel Meijvis zelf gekozen. U kunt uw one-liner voor donderdag 10 maart sturen naar publiciteit@demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie