Fokker fietspuzzeltocht met pannenkoeken na

9 juni 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Event Center Fokker aan de IJweg in Hoofddorp organiseert voor eerste pinksterdag een zogeheten ‘sportief uitje kennis vergaren met pannenkoeken toe’. Voor de winnaar van de fietspuzzeltocht krijgt een toegangskaart voor een zelf te kiezen recreatiepark in Nederland.

De puzzeltocht leidt de deelnemers door maar liefst drie recreatiegebieden en verder langs veel bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Het zal volgens de organisatoren dan ook zeker niet alleen bij fietsen blijven. De deelnemers krijgen naast een uitgebreide routebeschrijving ook een lijst mee met vragen, die gedurende de tocht beantwoord moeten worden. Wie bij terugkomst in het Event Center de meeste vragen goed heeft beantwoord kan dan nog een uitje toevoegen aan deze sportieve dag. De winnaar krijgt namelijk een toegangskaart voor een zelf te kiezen recreatiepark in Nederland.

Met deze fietspuzzeltocht richt Fokker zich zowel op gezinnen met kinderen als op de recreatief sportieve volwassene met interesse voor de geschiedenis en cultuur van Hoofddorp. De tocht wordt bij Fokker afgesloten met het eten van pannenkoeken. “Deze koolhydraatrijke maaltijd is voor volwassenen niet te versmaden, want de tocht vraagt maar liefst ruim 500 calorieën van de deelnemers”, latend e organisatoren weten.

Starten kan tussen 11 en 13 uur vanaf Event Center Fokker aan de IJweg 1094. De fietspuzzeltocht duurt ongeveer drie uur. Deelnemers moeten zich vooraf aanmelden. Dat kan telefonisch via 023-5617858 of via www.eventcenterfokker.nl.

De kosten bedragen 2,50 per persoon en dat is dan inclusief iets te drinken voorafgaand aan de tocht en het eten van pannenkoeken met een drankje en een ijsje na afloop.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie