Lokale sterren schitteren in nieuwe musical Hercules

28 juli 2011 om 00:00 Nieuws

Aisha, zij speelt dit jaar de vrouwelijke hoofdrol, heeft al heel wat ervaring opgedaan in musicals, want voor Merlijn de musical maakte zij ook deel uit van de cast van ‘Lizzy, chaos in het koninkrijk’. In deze nieuwe musical speelt ze overigens niet alleen samen met Laura - haar vriend Loek Meijer speelt de mannelijke hoofdrol, de rol dus van Hercules.

Hoofddorpse Aisha en Nieuw-Vennepse Laura HOOFDDORP/NIEUW-VENNEP - Aisha Busstra uit Hoofddorp en Laura Bakker uit Nieuw-Vennep staat ook deze zomer samen in één musical. Zongen en dansten zij vorig jaar nog in het openluchttheater Zuiderpark in Den Haag de sterren van de hemel, tijdens Merlijn de Musical zijn beide te bewonderen in Hercules de Musical. Van 28 juli t/m 7 augustus treden ze op in het Vorstelijk Complex te Utrecht.

Laura Bakker uit Nieuw-Vennep brengt tijdens Hercules de godenzoon tot leven.

Zowel Aisha als Laura zijn leden van NME (Nederlands Musical Ensemble) Kids on Tour. NME Kids on Tour is bedoeld voor ambitieuze en talentvolle kinderen van 8 tot 16 jaar die ervan dromen later in een professionele theaterproductie te spelen. Daarnaast biedt NME Kids on Tour kinderen die eerder in professionele producties hebben gespeeld de mogelijkheid hun talent verder te ontwikkelen.

Menig kind is via de musicals van NME Kids on Tour doorgestroomd naar professionele producties. Ook dit jaar is er weer een productie met het jongste talent van Nederland.

Voor meer informatie over de musical en/of bestellen van kaarten, zie www.herculesdemusical.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie