Handbal: Bestuurswisseling bij handbalvereniging VOS

24 september 2011 om 00:00 Nieuws

LIJNDEN - Woensdag 21 september heeft de handbalvereniging VOS uit Lijnden haar jaarvergadering gehouden. Het aftredende bestuur mocht zich verheugen in een grote belangstelling en kan terugkijken op een vruchtbare vergadering niet in de laatste plaats door de inbreng van de vele leden. Ook de wedstrijdsecretaris heeft te kennen gegeven geen zitting meer te nemen in het nieuwe bestuur.

VOS mag zich verheugen een geheel nieuw bestuur en wedstrijdsecretaris te verwelkomen. Met algemene stemmen werden gekozen Jan Zomer voorzitter, Paula de Wit secretaris en Peter Boogaard penningmeester. De nieuwe wedstrijdsecretaris zal zijn Martijn Akkersdijk. Nadat het nieuw bestuur de vergadering had overgenomen dankte de voorzitter het aftredende bestuursleden en werd er lang gediscussieerd over de toekomst van VOS. Eén van de belangrijkste punten was de vraag hoe VOS haar ledenbestand zou kunnen laten groeien.

VOS hoopt in samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer dit te verwezenlijken. De organisatie van VOS bleek bij het sluiten van de vergadering compleet te zijn ingevuld met uitzondering van een trainer voor onze seniorenteams. Ook de website van VOS is inmiddels 'in de lucht' onder de naam: www.voshandbal.nl.

Potentiële trainers en jeugd- en seniorenspelers/sters) kunnen zich opgeven bij het secretariaat: Paula de Wit, (06) 12 08 52 03 of sv.vos@hotmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie