Vrolijke jeugdvoorstelling tijdens de Kinderboekenweek in De Meerse

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Tijdens de Kinderboekweek in oktober vindt er een Kinderboekenfeest plaats in het Cultuurgebouw. Anke Kranendonk speelt in De Meerse de voorstelling 'Zeven verhalen over liefde'. Bijgestaan door twee veelbelovende jonge muzikanten, leest Anke Kranendonk fragmenten voor uit een aantal van haar boeken.

'Zeven verhalen over liefde' is een spannende, humorvolle en ontroerende theatervoorstelling. Bedoeld voor de 5e en 6e groepers, doet het 7e en 8e groepers ook ademloos stil op hun stoel zitten. 'Zeven verhalen over liefde' is op zondag 9 oktober om 12 uur te zien in de kleine zaal in De Meerse. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De voorstelling maakt deel uit van een middag met workshops en ontmoetingen met schrijvers en illustratoren. Een kaartje geldt voor alle onderdelen. In de Galerie is een tentoonstelling over 'Superhelden'; het thema van de kinderboekenweek.

Met: Anke Kranendonk: presentatie en zang, Shana Bossmann: piano, gitaar, trompet en zangen Hannah Stöve: basgitaar, gitaar en zang.

De Kinderboekenweek (5 t/m 15 oktober) heeft dit jaar als thema: Superhelden. Kom samen met je eigen Superhelden: je vrienden en vriendinnen naar het grote Kinderboekenfeest in het Cultuurgebouw. Er zijn workshops van bekende schrijvers en illustratoren als Koos Meinderts, Annette Fienig, Charlotte Dematons, Mies van Hout en vele anderen.

Kaarten voor 'Zeven verhalen over liefde' zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, (023) 556 37 07 of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie