Magische voorstelling met muziek en video van Lolly Jane Blue in De Meerse

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Passie voor muziek, film, mode en design brachten een groep van vijf kunstenaars bij elkaar. Zij creëerden de betoverende, audiovisuele wereld van Lolly Jane Blue. Donderdag 13 oktober om 20.30 uur te zien in de kleine zaal in De Meerse.

De respons op het uitkomen van hun eerste twee songs was overweldigend. Diverse podia werden bespeeld en prijzen werden binnen gehaald. De twee video's werden gezamenlijk meer dan 700.000 maal online bekeken.Na de release van hun eerste album, uiteraard vergezeld met prachtige nieuwe video's, volgt de theatertour.

Een voorstelling waarbij het publiek wordt meegenomen in de betoverende, magische wereld van soundscape's, fashion, video's en prachtige muziek. 'The Odysee of Lolly Jane Blue' is muzikaal het beste te omschrijven als een combinatie van Björk, Kate Bush, Goldfrapp en Bat forLashes.

Eén van de videoclips van Lolly Jane Blue, het prachtige'White Swan', won de speciale juryprijs op het Amsterdam Film Festival, de Special Jury Mention op Music Clip Festival te Barcelona en de Award voor Best Music Video van het HDFest Event in New York. Op het I'veSeen Film Festival in Milaan werd de award van Best Music Video én Best Music Performer aan hen uitgereikt door Anton Corbijn en Rutger Hauer.

Lolly Jane Blue bestaat uit: Anouk de Groot, Sil van der Woerd, DjovrieKrus, Tim Meijer en ElmarNoteboom.Droom, als voorproefje, alvast weg bij het kijken naar de video's op www.lollyjaneblue.com.

Kaarten voor Lolly Jane Blue zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, (023) 556 37 07 of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie