Squash: MeerSquashHeroes start eredivisie met thuiswedstrijd

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Het mannenteam van MeerSquashHeroes begint in de eredivisie op woensdag 28 september met een lastige thuiswedstrijd tegen Squash Maastricht. Om 19.30 uur ontvangen de Hoofddorpers de ploeg uit Limburg op het Arnolduspark 13 in Hoofddorp.

Tommy Berden: ,,Door de afwezigheid van kopmannen Jaymie Haycocks en Bart Ravelli, die beiden meedoen aan een internationaal proftoernooi in Barcelona, starten de Hoofddorpse mannen verzwakt aan het nieuwe squashseizoen. Frank Hartkoren, Michael Fiteni en Marc ter Sluis vormen in het eerste competitieduel het basisteam voor de thuisclub, de Limburgers stellen daar met Dylan Bennett, Sam van Brusselen en Rick Penders op papier een sterker team tegenover.

Natalie Grinham debuteert in hereneredivisie

Naast de genoemde Haycocks, Ravelli, Hartkoren, Fiteni en Ter Sluis zal ook Natalie Grinham dit jaar een aantal keer haar opwachting maken voor MeerSquashHeroes in de hereneredivisie. De tweevoudig Europese kampioene bij de vrouwen zou oorspronkelijk alleen voor het damesteam uitkomen, maar doordat Squash Bond Nederland besloot om komend jaargang geen dameseredivisie te organiseren werd de Nederlandse wereldtopper overgeheveld naar de mannenploeg.''

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie