Zwemsport: Spannende en succesvolle afzwemdag bij Zwemschool De Drijver

26 september 2011 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - De spannende en succesvolle afzwemdag bij Zwemschool De Drijver werd begonnen met het A-diploma, waarbij de veelal zeer jonge kinderen keurig lieten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Hierna was het de beurt aan de B-diploma zwemmertjes, die ook aantoonden helemaal klaar te zijn voor veel waterpret.

Tot slot mochten de C-diplomazwemmertjes hun kunsten vertonen. Het C-diploma is de kroon op het werk van het zwem-ABC, waarbij de kinderen onder andere zwemmen met regenkleding en ook technieken, zoals borstcrawl, rugcrawl, wrikken en reddingszwemmen, onder de knie hebben.

Mede door de aanmoedigingen van alle meegekomen familie en vrienden en natuurlijk Bob de Clown en Drijvertje maakten zij er samen voor de kinderen een bijzondere dag van. Om dit te vieren kregen alle kinderen naast hun cadeautje, een kortingscoupon voor het Pannekoeken Paviljoen Cruquius. Dit afzwemfeestje is mede mogelijk gemaakt door Kindercentrum Babbels.

Onderstaande kandidaatjes zijn met vlag en wimpel geslaagd!

A-diploma: Madelief Alserda, Esra Bayraktar, Teun Bik, Robin den Boer, Jonas den Boer, Shakira van der Breggen, Femke van Dijk, Pelle Frank, Anouk de Groot, Maxim Hennau, Jelte Hoogeweegen, Mirabel Hubrecht, Noor Korevaar, David Kurstjens, Stefan Meekel, Sanne van Mourik, Danae Pijkeren, Joey Ramdjanamsingh, Anemoon Roovers, Arthur Schut, Pepijn van de Valk, Gijs Venlet, Xiano Ververs, Stijn van der Werff, Gitte Zorgman en Rodger van der Zwaan.

B-diploma: Amber de Boer, Mathijs Diependaal, Sverre Draaisma, Finn de Jongh, Kyran Pijkeren, Emma van Son, Ted van Staalduijnen en Thijmen Tack.

C-diploma: Daphne Eissens en Domenique Murczak.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie