Eerste driepunter voor SVOW smaakt naar meer

6 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

WETERINGBRUG - In de vijfde wedstrijd van het seizoen slaagde SVOW erin de hatelijke nul weg te spelen. Johan Peper was tevreden over zowel resultaat als het spel van zijn team, bij GWS werd met 0-1 gewonnen. “In de eerste helft waren wij veel sterker dan GWS. Ik heb SVOW zien voetballen zoals ik dat graag zie. Op het middenveld was Mark van der Meer weer terug en dat gaf veel meer stabiliteit. Tien minuten voor rust kwamen we op 0-1 uit een strafschop. Maarten van der Meer was het slachtoffer en Maarten schoot zelf vanaf de stip raak. Na rust verzuimden we om uit te lopen naar 3, 4 of 5-0 en daarmee hielden we GWS in de wedstrijd. Gelukkig is onze doelman Donovan den Dekker al een aantal weken uitstekend op dreef. Goed voor zijn zelfvertrouwen, net zo goed als deze overwinning dat is voor het gehele team. Volgende week treffen we in Blauw Zwart een sterke tegenstander, maar eerst ga ik genieten van mijn eigen ‘feestweek’ hier in Leiden.”