VVC pakt twee punten te weinig

13 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Mark Kranendonk had zeven of acht doelrijpe kansen geteld voor zijn team, slechts een keer scoorde VVC. “We kwamen vandaag in ieder geval een keer op voorsprong, maar we vergaten vlak na rust de 0-2 te maken. Kort daarop vergaten we de bal te verdedigen zodat Vlug en Vaardig op 1-1 kwam. Zeven of acht kansen moeten zeker drie of vier doelpunten opleveren. Misschien wel acht. Aan de andere kant, als we resoluut verdedigen dan winnen we deze wedstrijd met 0-1. Na een goede voorzet van Barend Jan van Groenigen scoorde Mitchel Griekspoor met een snoeihard schot de 0-1. De eerste twintig minuten waren goed, daarna zakte het toch weer in. In de 35e minuut werd het 0-1 en na rust hadden we die tweede goal moeten maken. Op NFC/Brommer na heb ik nog geen ploegen gezien waar wij voor onder hoeven doen.”