Droeve dag voor DIOS dat teveel afwezigen telt

3 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

NIEUW-VENNEP - Wim de Haart hoopte dit seizoen te kunnen bouwen aan een nieuw DIOS. Maar door een vloedgolf aan blessures is dat er nog niet van gekomen. “Voor 1 en 2 had ik net genoeg spelers, aangevuld met drie A-junioren die al een hele wedstrijd hadden gespeeld. Na de 0-1 in de twaalfde minuut uit een omschakelmoment kwamen we door Rick Boesveld op gelijke hoogte. Rick was attent na een inzet van Zafer Albayrak die terugkwam van de keeper. Bij ons stond A-junior Mark de Kooker op doel. Hij heeft het prima gedaan, net als Robin Sparnaay, Calvin van Wees en Marc van der Giessen, de A-junioren die allen nog invielen. Na rust kregen we een enorme kans voor Marco van de Wolf. Die ging er niet in en twee momenten van jeugdige onervarenheid werden door Sloterdijk benut om er met een 1-3 overwinning vandoor te gaan. We blijven positief, maar ik zit met smart te wachten op het moment dat we met zijn allen weer wat fitter zijn.”