Rob Kuiphuis vanaf 1 november nieuwe directeur Podium Duycker

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Podium Duycker heeft vanaf 1 november een nieuwe directeur. Rob Kuiphuis, eerder aangesteld als adjunct directeur, is de opvolger van René F. Burgler. Rob Kuiphuis zal zich naast de dagelijkse leiding focussen op de groei van het podium en de samenwerking met de partners in het cultuurgebouw.

Rob Kuiphuis (46) is sinds 1984 actief in de cultuursector, en werkt sinds 2002 als professional in de popsector. Het afgelopen half jaar werkte hij als adjunct directeur voor Duycker. Daarvoor was hij directeur van Artquake, dat nu onder de naam van Podium Duycker het aanbod voor middelbare scholieren in Haarlemmermeer verder uitbreidt. Verder heeft hij als project manager gewerkt bij Ideëel Organiseren en Underground Lelystad en was hij betrokken bij de organisatie van diverse festivals.

René F. Burgler, voorzitter en directeur geeft het stokje over aan Rob Kuiphuis vanaf 1 november. Hij is erg verheugd over de benoeming. ''Rob Kuiphuis kent vanuit zijn huidige functie als adjunct directeur de verhoudingen tussen bestuurlijke en uitvoerende partijen en draagt de popsector een warm hart toe.''

Rob Kuiphuis kijkt met vertrouwen naar de toekomst en is optimistisch. "Podium Duycker is een prachtig podium en voorziet in een behoefte. De groei in bezoekersaantallen en ontwikkeling in de organisatie laten dat ook zien. We gaan door op de ingezette koers. Ik zal mij sterk maken voor Duycker samen met het vaste team en alle vrijwillig medewerkers. Zonder die laatste groep kunnen we het niet."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie