Hoofddorp blijft tobben

24 november 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Aan de matheid in de toon van Stefan Teeken viel het al af te luisteren: de gifbeker is nog steeds niet leeg voor Hoofddorp. “We zitten in een heel moeilijke fase, mentaal zit het niet lekker en de vorm is ver te zoeken bij nummer 1 tot en met 14. Omdat we na twaalf minuten op 1-0 achterstand kwamen kon ons strijdplan meteen de prullenbak in. Natuurlijk gaat aan ieder doelpunt in deze klasse een fout vooraf, bij de 1-0 waren het er drie. Er werd geen druk gezet, de pass kon te gemakkelijk worden gegeven en zelfs de doelman zag er niet sterk uit. De rest van de eerste helft waren we gelijkwaardig op basis van strijd. Na rust met Jelmer de Winter als extra spits creëerden we zeker vier goede kansen. Maar in deze fase zit ook alles tegen. Het vertrouwen is weg, verdedigers verwijten aanvallers en andersom. We trainen prima, hebben hartstikke veel lol met elkaar maar op zondag komt het er even helemaal niet uit. Ik vind het vooral sneu voor de jongens. Tegen Soest en Roda ‘23 speelden we uitstekend, we kunnen echt goed voetballen. Ik hoop dat we in de HD Cup de zorgen van ons af kunnen spelen.”