Beursvloer leidt tot verbeteren entree De Aanloop

27 november 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De entree van het clubgebouw van De Aanloop aan de Kruisweg in Hoofddorp is weer toegankelijk voor bezoekers waaronder rolstoelgebruikers. Dat is het resultaat van een match tijdens de in oktober gehouden Beursvloer. De match werd gemaakt tussen Ymere en Stichting De Aanloop.

Laatstgenoemde kwam naar de Beursvloer met onder meer de vraag wie wilde helpen bij het verbeteren van de entree van het clubgebouw aan de Kruisweg. De entree was namelijk niet veilig genoeg meer, omdat de wortels onder het tegelpad de tegels omhoog duwden.

Ymere bood aan dit probleem voor Stichting de Aanloop op te lossen. Half november werd de match gerealiseerd waarvoor, aldus voorzitter Paul Croese, het bestuur van Stichting de Aanloop Ymere zeer erkentelijk is. "De entree van het clubgebouw is nu weer beter toegankelijk voor bezoekers waaronder rolstoelgebruikers."

Stichting de Aanloop organiseert in het eigen clubgebouw aan de Kruisweg in Hoofddorp en ook daarbuiten vele activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Rolstoeldansen, de vaksoos en de Instuif vinden in het clubgebouw plaatst.

Overige activiteiten zijn het zwemmen, paardrijden en sportief bewegen. Ruim 250 deelnemers doen aan één of meerdere activiteiten mee en worden begeleid door 90 vrijwilligers.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie