Overbos moet leren langer te vlammen

15 december 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Halverwege de competitie baalt Marcel Schenk dat hij zichzelf moet blijven herhalen. “Weer spelen we maar een helft zo goed en zo dwingend dat we de wedstrijd verdienen te winnen. We gingen rusten met een 0-1 achterstand. Twee waarschuwingen werden nog door Mark Coonen gepareerd, het derde schot van BOL was raak. Zelf creëerden we voor rust ook kansen en er werd ons een strafschop onthouden. Na rust waren we dwingend en we creëerden veel kansen. De scheidsrechter zag veel niet: twee strafschopsituaties en een doodschop op de benen van Elmar Bijnevelt. Gelukkig maakte Elmar in de 75e minuut wel de 1-1. Daarna was hij zelf een keer te laat met een sliding, prompt kreeg hij rood. Nog hadden we de wedstrijd kunnen winnen. We gaan met een goed gevoel de winterstop in, Overbos gaat klimmen in 2012.”