Schaatsen: Spetterend sportief IJsfestijn op de mobiele ijsbaan bij winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep.

16 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De hele week heeft Sportservice Haarlemmermeer een spetterend sportief IJsfestijn georganiseerd op de mobiele ijsbaan in Nieuw-Vennep.

Joyce Möhringer: "Van maandag 12 t/m vrijdag 16 december was het dan zover: Het IJsfestijn! Een spetterend sportief evenement op de mobiele ijsbaan in Nieuw-Vennep! Sportservice Haarlemmermeer schreef alle deelnemende scholen van de projecten Sport Matcht School en Groep 6 On The Move aan en in zeer korte tijd zat het hele programma vol!

Dit jaar deden de volgende scholen mee: 't Venne, Opmaat, Antoniusschool, De Ark, Het Palet, en Samenspel. Het was dolle pret met wel 326 deelnemers. Eén van die deelnemers geeft aan: 'Het is echt superleuk dat we dit tijdens school kunnen doen. Ik heb in één ochtend beter leren schaatsen door het doen van leuke spelletjes'.

Tijdens het IJsfestijn was er een vol programma voor de kinderen. Zij streden in groepjes tegen elkaar tijdens een uitdagende vierkamp met onderdelen als: hindernisbaan, letterschaatsen, ijshockey-doelenspel en curling. Daarna hadden de kinderen pauze en kregen zij van Café Restaurant De Bolle Olifant warme chocolademelk. 

Het tweede en tevens het laatste onderdeel bestond uit vrij schaatsen en het spelen van ijshockeywedstrijden. Om de sfeer er nog meer in te brengen werd er gezellige muziek gedraaid. Het was een swingend gezicht.

Het IJsfestijn werd georganiseerd door Sportservice Haarlemmermeer op de mobiele ijsbaan bij winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep. De mobiele ijsbaan blijft nog de hele kerstvakantie staan! Voor meer informatie: www.symfonieonice.nl."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie