Hervormde gemeente zorgt voor gevarieerd aanbod kerstvieringen

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - De Hervormde Gemeente Nieuw-Vennep verzorgt van vrijdag 23 december tot en met zondag 25 december elke dag minimaal één kerstviering. Het aanbod varieert van een kerstwandeling in Getsewoud tot een traditionele kerstavonddienst met het trio Multibrass dat op trompet de mooiste kerstliederen speelt.

Vrijdag 23 december kan tussen 18 en 19 uur gestart worden vanaf het plein van basisschool 'De Ark' met een kerstwandeling voor het hele gezin door Getsewoud. Langs een met kaarsen verlichte route worden op tal van punten scènes uit het kerstverhaal nagespeeld. Aan het einde van de route is er warme chocolademelk in de herberg.

Zaterdag 24 december worden in de Witte Kerk om 17 en om 19 uur gezinsdiensten gehouden: komt allen tezamen.com. Tijdens de eerste dienst kunnen kinderen jonger dan 4 jaar, naar de crèche. Na afloop van beide diensten staat warme chocolademelk en koffie voor iedereen klaar. De kerk wordt dan snel omgebouwd voor een traditionele kerstavonddienst die om 21 uur begint.

Eerste kerstdag wordt om 9.30 uur een dienst gehouden in de Witte Kerk en om 10 uur in Getsewoud, in de Breedenborgh. Tijdens beide diensten is er een speciaal kinderprogramma en oppas voor de kleinsten. Ook na deze dienst is er koffie.

Zie tevens www.wittekerk.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie