Jeugdland opent 2012 met koekhappen

18 december 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP/HOOFDDORP - De beide vestigingen van Jeugdland zijn in de kerstvakantie open. Vanaf zaterdag 24 december t/m 7 januari zijn er diverse activiteiten. Alleen niet op 26 december en de zondagen. Dan zijn de terreinen gesloten.

Jeugdland Hoofddorp heeft op dinsdag 27 december griezelen met het spookhuis. Donderdag 29 december kan iedereen creatief bezig zijn met mozaïek. En met een lekkere afsluiter van het jaar, want op vrijdag 30 december worden appelflappen gemaakt en zaterdag 31 december de oliebollen. Jeugdland Hoofddorp gaat knallend het oude jaar uit met carbidschieten.

Op Jeugdland Nieuw-Vennep kan de jeugd een poging wagen et Jeugdlandrecord pijl en boogschieten te verbreken op 23 en 29 december. Maandag 2 januari draait het vooral om flippo's en zaterdag 31 december wordt het oliebollen bakken. Donderdag 5 januari is er een wedstrijdje koekhappen met op vrijdag 6 januari gezamenlijk cakejes versieren.

Alle activiteiten zijn gratis of anders vermeld, wel gewone Jeugdland entree De activiteiten starten altijd rond 15 uur.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en heeft een terrein in Nieuw-Vennep (Getsewoudweg) en Hoofddorp (Redenburgsingel).

Zie tevens www.jeugdland.net.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie