100e meisje feestelijk onthaald bij VV Zwanenburg

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

ZWANENBURG - Zwanenburg, de meiden bij vv Zwanenburg timmeren al even aan de weg. Tot grote vreugde van de voetbalclub worden het er steeds meer. Onlangs werd het 100e meisje lid van vv Zwanenburg.

Zoe de Graaf voetbalt met veel plezier in de ME. Zaterdag 28 januari werd zij voorafgaand aan de wedstrijd verrast. Niet alleen Erik Smit was vanuit het jeugdbestuur aanwezig, ook Raymond Wolfs die het meisjesvoetbal coördineert, was vroeg opgestaan om haar te feliciteren. Zoe kreeg naast de felicitaties ook een cadeautje uitgereikt. Na dit feestelijk onthaal moest er natuurlijk gevoetbald worden en na een paar minuten gaf Zoe al de voorzet voor de eerste goal van haar team.

'vv Zwanenburg is heel erg blij met het groeiend aantal meiden bij de club', vertelt Wolfs later. 'Het doel was enige tijd geleden om bij elke leeftijdscategorie ook een meisjesteam te hebben. Dat is tot onze vreugde dit jaar gelukt. Meisjes die geïnteresseerd zijn in voetbal, zijn van harte welkom om een keer mee te trainen of een wedstrijd te bekijken. '

Meer informatie www.vvzonline.nl r.wolfs@vvzonline.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie