Directeuren en ondernemers dineren bij Palace Hotel

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP/NOORDWIJK - Dineren met directeuren, een succesvol concept bedacht door MeerBusiness, trekt steeds vollere zalen. Op uitnodiging van directeur Andre Aaij van het Palace Hotel en directeur Wim Kruyt van MeerBusiness Duin & Bollenstreek genoten ongeveer vijftig directeuren en ondernemers van een rijk gevulde dis. Bij Duin & Bollenstreek wordt telkens een thema meegegeven. Dit keer de Olympische Spelen en twee prominente sprekers omlijstten de avond.

Andy Houtkamp, bekend radioverslaggever van NOS Studio Sport en gewaardeerd presentator, vertelde op luchtige wijze over zijn ervaringen tijdens de vele Olympische Spelen en ging in op de verwachtingen van Londen later dit jaar. Andy had zelfs zijn 'radiokoffer' meegenomen en toonde de aanwezigen hoe hij 'all over the World' op ingenieuze maar simpele wijze contact maakt met Hilversum.

Ruben Houkes, Wereld kampioen Judo en Olympisch medaille winnaar op de Olympische spelen van Peking vertelde gepassioneerd over zijn Olympische ervaringen en ging uitvoerig in op dat wat hij allemaal voor zijn medaille heeft moeten doen, maar meer nog heeft moeten laten. Niet alleen de sprekers verdienden sterren, ook Andre Aaij en zijn team kan wat de deelnemers betreft sterren in ontvangst nemen voor de uitstekende gerechten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie