Squash: Laatste kans voor MeerSquashDirect

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De mannen van MeerSquashDirect spelen woensdag 1 februari hun elfde wedstrijd in de SBN-Eredivisie in Utrecht. Daar nemen de Hoofddorpse squashers het om 19.30 uur op tegen All Inn Squash, de runner-up van vorig jaar.

Tommy Berden: "'MeerSquashDirect kent tot nu toe een zeer teleurstellend seizoen. Van de voorgaande tien wedstrijden werd er slechts één gewonnen. Ook de Utrechters doen het een stuk minder dan vorig seizoen. Toen eindigde de ploeg soeverein bovenaan in het reguliere seizoen om uiteindelijk pas in de finale van de play-offs kopje onder te gaan tegen Victoria Squash uit Rotterdam. Dit jaar staat All Inn Squash op een tegenvallende zesde plaats met 66 punten uit tien duels, vijftien meer dan MeerSquashDirect.

De Engelsman Jaymie Haycocks, Bart Ravelli en Frank Hartkoren komen deze woensdag wederom namens MeerSquashDirect in actie. All Inn Squash stelt daar met Piedro Schweertman, Rene Mijs en Gabor Marges een volledig Nederlands team tegenover.

Winst is noodzakelijk voor MeerSquashDirect om aan te haken bij Esrein '25 en All Inn Squash, die respectievelijk vijfde en zesde staan. Bovendien voelen de Hoofddorpers de hete adem in de nek van hekkensluiter Flevoparq Dronten. De Drontenaren hebben een achterstand van slechts negen punten en reizen woensdag af naar Zwolle voor de regionale derby tegen het plaatselijke Squash Zwolle."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie