Basisschool Vredeburg reikt cheque uit aan Jeugdsportfonds

26 juli 2012 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - ,,Ja, we vinden sporten leuk’’, was het volmondige antwoord van de leerlingen van basisschool Vredeburg op de vraag van Francis Heijneker van het Jeugdsportfonds Haarlemmermeer. Na een succesvolle bazaar heeft de basisschool vijfhonderd euro opgehaald voor het Jeugdsportfonds.

Francis Heijneker vervolgt met de vraag: ,,Wie zitten er bij een sportvereniging?’’. Een deel van de leerlingen steken hun hand enthousiast op. Ze legt uit: ,,Niet alle ouders kunnen een sportvereniging betalen voor hun kinderen. Wij, als Jeugdsportfonds, helpen ze hierbij door contributie te betalen en sportkleding. En jullie hebben daarbij geholpen.’’ Heijneker is blij met de steun van basisschool Vredeburg.

De leerlingen hebben op 1 juni een bazaar gehouden om geld in te zamelen voor sport en de school. Met het thema ‘Olympische Spelen’ hebben de kinderen in en rondom de school allerlei (sport)activiteiten gedaan. Op donderdag 19 juli reikten twee leerlingen tijdens de afsluiting van het schooljaar de cheque uit aan het Jeugdsportfonds.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie