Eerste nederlaag UNO

30 september 2012 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Voor Rik Verhage is voorlopig de wedstrijd bij DIOS de standaard. "Als we net als tegen DIOS negentig minuten met zijn allen hadden geknokt voor een resultaat dan hadden we ook van De Germaan kunnen winnen. Vorige week tegen P en T was het slecht en eigenlijk was de eerste helft vandaag een klein beetje het vervolg op de wedstrijd van vorige week. Conditioneel zijn we goed genoeg maar de wedstrijdinstelling was niet van alle spelers even goed.

Na een kwartier kwam De Germaan op 1-0, na rust werd het eerst 2-0 voordat Thies Christjans op aangeven van Mark Maaten 2-1 scoorde. Jorn Franse was een van de spelers die vandaag wel een voldoende scoorde, ik vond het dan ook lullig voor hem dat hij de 3-1 in eigen doel werkte. Komende week moeten we hard aan de slag om tegen Heemstede weer een goede partij op de mat te leggen. Daarna zijn we als het goed is twee weken vrij. Daar ben ik wel blij mee, dan kunnen er weer een paar spelers terugkomen."